Talon myyminen on merkittävä yritys, joka vaatii ammattilaisen apua. Kiinteistönvälittäjät ovat paras resurssi kotimyyntiin, koska heillä on alan tietämystä ja kokemusta tapahtuman eteenpäinsaattamiseksi. Myyjänä saatat olla kiinnostunut kiinteistönvälittäjän roolista myyntiprosessin aikana. Tutustu siihen, miten kiinteistönvälittäjät markkinoivat kotejaan tehokkaasti eniten tarjoavalle.

Lataa välittömästi MLS-luetteloihin
Jokainen hyvämaineinen kiinteistönvälittäjä aloittaa markkinointiprosessin lisäämällä kiinteistön kansallisiin MLS-luetteloihin. Tämä tietokanta palvelee lähes jokaista kiinteistönvälittäjää ympäri maata, mikä avaa markkinointimaailman myyjille. Sekä ostajat että kiinteistönvälittäjät voivat tarkastella listausta ja tarkastella ominaisuuksia. Kodin mukavuudet tulisi luetella yksinkertaisesti valokuvien kanssa. Kiinteistönvälittäjät tarkistavat yleensä luettelon niin, että jokainen yksityiskohta on tarkka. MLS:n listauksesta tulee kysymyksiä ja kommentteja, joten kiinteistönvälittäjä vastaa kaikkiin näihin kyselyihin. Myyjien on yksinkertaisesti odotettava tarjousta.

Jokaisella kiinteistönvälittäjällä on nettisivut. Listauksesi pitäisi olla osa heidän sivustoaan, koska tästä ammattilaisesta tulee edustajasi. Listauksessa on usein linkkejä valokuviin tai muihin niihin liittyviin sivustoihin, jotka vain lisäävät omaisuutesi arvoa. Kouluja ja muita naapuruston ominaisuuksia koskevat tilastot ovat osa tätä mainosstrategiaa. Kiinteistönvälittäjät voivat nähdä majoituspaikan sivun kävijämäärät sivuston analytiikan avulla. Kiinnostuneet voivat myös jättää viestejä ja esittää sivustolla kysymyksiä mainostetysta kiinteistöstä.

Houkuttelevan avoimen talon kokemuksen luominen
Kodin markkinointiin kuuluu avoimista taloista ensikäden kokemus. Pohjois-Utahissa on ehkä juuri rakennettu koti. Siinä on naapuruston hienoimmat mukavuudet. Se on kuitenkin vielä koristeltava tilaisuutta varten. Kiinteistönvälittäjät pukeutuvat usein kotiin tyynyillä, matoilla ja muilla aksenteilla ennen avointa taloa. Tämä upouusi Utah-kiinteistö näyttää vielä kiehtovammilta, kun kaikki kodin mukavuudet lisätään sisustukseen. Ostajat, jotka ajavat kodin ohi tai kutsutaan avoimiin taloihin, voivat houkutella tekemään tarjouksen.

Verkostoitumisen työtovereiden kesken
Myyjät eivät välttämättä ymmärrä, että kiinteistönantajat ovat myynnin sisäpiirissä alan kontaktiensa vuoksi. Kiinteistönvälittäjän tulisi jakaa listauksensa työtovereidensa kanssa, koska näillä kontakteilla voi olla asiakkaita, jotka etsivät juuri näitä kiinteistötyyppejä. Paikalliset kokoukset, lounaat ja muut keskusteluajat voivat mahdollisesti sovittaa kiinteistön täydelliseen ostajaan. Kiinteistönvälittäjät saattavat pitää kuukausittaisia kokoontumisia, joissa paikalliset kollegat vaihtavat listauksia siirtääkseen tapahtumia eteenpäin. Vaikka MLS-listaukset pitävät useimmat ammattilaiset linjassa alueen saatavilla olevan myynnin kanssa, kiinteistönvälittäjän tapaaminen ja puhuminen suoraan ammattilaiselle kiinteistöstä voi vaikuttaa merkittävästi myyntiin.

Kiinteistöstä keskusteleminen sosiaalisen median kanavien kautta
Omaisuutesi voi olla näkyvä näky kiinteistönvälittäjän verkkosivuilla, mutta ammattilaisen tulisi keskustella kodista myös sosiaalisen median kanavissaan. Twitter, Facebook ja Instagram ovat täydellisiä alustoja mainostaa kotia ammattilaisen kahvasta. Kiinteistönvälittäjän seuraajille saatetaan esittää valokuvia, pikkukuvia ja muita faktoja. Ammattilaista seuraavat ihmiset voivat olla kiinnostuneita kiinteistöstä, tai nämä seuraajat jakavat tiedot ystäviensä kanssa. Kodin altistuminen yleisölle voi kasvaa eksponentiaalisesti sosiaalisen median voimalla.
Kiinteistönvälittäjät auttavat myyjiä myös asettamalla kiinteistölle kohtuullisen hinnan. Myyjillä on usein epärealistinen näkemys kiinteistöistään, mikä luo ilmapallohinnan, joka ei tuo potentiaalisia ostajia. Keskustele hinnoittelusta kiinteistönvälittäjän kanssa, jotta kaikki ymmärtävät hinnoittelurakenteen. Ostajat kävelevät ovesta ajassa.