On vähättelyä sanoa, että huippuagenttien rekrytointi on haastavaa nykypäivän liiketoimintaympäristössä. Kilpailun lisääntyminen, markkinapaineet kustannuksiin ja operatiiviset haasteet, kuten koulutustarpeiden mukana pysyminen ja teknologian hyödyntäminen mahdollisimman tehokkaasti, vaikuttavat kaikki vaikeusasteeseen. Kuitenkin menestyneet välittäjät ovat oppineet omaksumaan alan muutoksen ja investoimaan liiketoimintaansa hyödyntämällä dataa erottautuakseen ja teknologiaa tehostumaan. Missään alalla tämä ei ole tärkeämpää kuin agenttien rekrytointi.

Onnistunut agenttien rekrytointi alkaa ja päättyy teknologiaan. Tämän päivän teknologinen toimintaympäristö mahdollistaa merkityksellisen datan käytön ja näiden tietojen tehokkaat käyttöoikeudet mahdollistavat personoinnin mittakaavassa. Kun viestität mahdolliselle agentille hänelle henkilökohtaisella viestillä, sinut huomataan todennäköisemmin. Ja on tärkeää huomata enemmän ihmisiä, jotka haluat huomata tavalla, joka ei maksa omaisuutta tai vie paljon aikaa.

Alla hahmottelemme joitain tehokkaita strategioita, joilla onnistumme rekrytoimaan huippuagentteja viettämättä tuntikausia aikaasi yksinkertaisesti tutustumalla esittelyyn.

Tunne yrityksesi

”Pull Marketingin” eli itseään myyvän hyvän tuotteen käsite hiipui jo kauan sitten, kun huomiomme jatkoi kutistumistaan. Nykyään keskimääräinen huomiokykymme on alle kultakalan, mikä korostaa ”Push Marketingin” merkitystä – tarvetta jakaa viestisi potentiaalisille asiakkaillesi ennen kuin heillä on selkeä halu oppia lisää sinusta tai tuotteestasi.
Palvelutaloudessa kanava, jonka kautta päätät tavoittaa potentiaaliset agenttisi, on kuitenkin vain puolet taistelusta. Viesti tai se, mitä kerrot heille, kun saavutat heidät, on aivan yhtä tärkeä.

Välittäjien on käytettävä enemmän aikaa asiakkaidensa tarpeiden, toiveiden ja toiveiden oppimiseen, mukaan lukien heidän mahdolliset agenttinsa, ja viestimään, että he ymmärtävät heitä. Agenttien rekrytoinnissa tämä tarkoittaa, että Brokersin on tiedettävä, miksi joku haluaisi liittyä heidän tiimiinsä. Meklareille, joilla ei ole vakuuttavaa erotinta, sellaisen luominen kuuntelemalla nykyisiä korkean tason agentteja ja oppimalla, miksi he työskentelevät heille, on ensimmäinen askel.

Tunnista, tavoita, houkuttele ja hanki

Huippuosaajan tavoittamiseksi on mentävä sinne, missä huippulahjakkuus on, ja usein silloin, kun sitä ei odota. Kun ymmärrät hyvin, mitä arvoa yrityksesi tarjoaa, seuraava askel on kääntää ja jakaa sisältöä digitaalisesti, oikealle ihmisille. Väärän henkilön palkkaaminen tulee kalliiksi. Joissakin tutkimuksissa ennustetaan, että aina kun yritys korvaa työntekijän, se maksaa 20 prosenttia työntekijän vuosipalkasta tai palkkioista. 10 miljoonan dollarin agentille se on mahdollinen 120 000 dollarin tappio.

Digitaalisen teknologian käyttö säästää aikaa alkuperäisessä rekrytointiprosessissa, ja kun varsinaiseen haastatteluun, palkkaamiseen ja induointiprosessiin käytetään enemmän aikaa, säästät rahaa välttämällä huonoa palkkaamista.

Nykyään on olemassa useita alustoja, jotka tarjoavat edistyneitä kohdentamis- ja yleisösegmentointiominaisuuksia, joiden avulla voit tunnistaa, tavoittaa, houkutella ja hankkia agentteja, jotka haluat työskennellä yrityksessäsi. Ja koska yrität tavoittaa pienen joukkon yksilöitä, joilla on tarpeeksi taajuutta vaikuttaa heihin tavoittaakseen sinut, on tärkeää, että voit tavoittaa heidät useimmilla, ellei kaikilla, sivustoilla, joissa he käyvät. Parasta on, että kun se tehdään hyvin, se ei maksa omaisuutta.

Yksi esimerkki on Facebook. Facebook ja sen sovellusperhe, mukaan lukien Instagram, ovat vain tulossa älykkäämmiksi. Facebook ja Google single sign on (SSO) ovat kasvaneet, mikä antaa heille paremman yhteyden selaimissa, kuten Chromessa ja Safarissa, ja eri laitteissa, kuten puhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa. Tämä tarkoittaa, että he voivat saada enemmän tietoa käyttäjistä kuin koskaan ennen, ja voit käyttää sitä mainonnan kohdentamiseen ainoille ihmisille, jotka haluat tavoittaa. YouTube on toinen esimerkki. Kun kaikki kohdentamisominaisuudet ovat käytettävissä tänään, voit tarjota suurta vaikuttavuussisältöä tietylle kohderyhmälle tai kohderyhmille juuri nyt, kun sillä on merkitystä.

Houkuttele ja hanki

Kun olet kehittänyt viestistrategian ja tunnistanut digitaaliset kanavat, mahdolliset agenttisi käyvät usein, testaavat ja oppivat onnistumisistasi, jotta ne voidaan toistaa. Kaikki agentit eivät ole samanlaisia, joten vaihtele mainoskopiota sen mukaan, kuka näkee mainokset ja mistä tunnistaa, mikä tuottaa parhaan vastauksen. Käytä tätä näkemystä saadaksesi kiinnostavampia henkilökohtaisia keskusteluja kasvokkain.