Jännitystä kotien näyttämiseen. Pyrkimys löytää lupaavia asiakkaita. Kiire saada johtolankoja. Myyntivoitto tai vuokranantajan tarpeiden kohtaaminen – nämä ovat jännittäviä kiinteistönantajia. Ainutlaatuiset yksilöt ovat erinomaisia tässä ammatissa, tietyillä pätevyyksillä, piirteillä ja taidoilla. Taloudelliset ja emotionaaliset palkinnot ovat valtavia! Mitkä ovat vaatimukset? Miten voit saavuttaa menestyksen korkeudet? Tämä artikkeli vastaa näihin kysymyksiin ja tasoittaa tietäsi.

Tähtipätevyys
Kiinteistönvälittäjä ei ole sama asia kuin kiinteistönvälittäjä. Ensin peitetään yhtäläisyyksiä. Molemmat ovat suorittaneet 30-90 tuntia tunteja akkreditoidussa yliopistossa, korkeakoulussa tai teknisessä koulussa. Jokainen on läpäissyt kokeen tullakseen lisensoiduksi. Molemmilla on sama rooli, auttaa ihmisiä kiinteistöjen myynnissä ja ostamisessa.
Kiinteistönvälittäjällä on kuitenkin ero olla aktiivinen jäsen National Association of Realtors (NAR) -yhdistyksessä. Näin ollen niiden on noudatettava organisaation normeja ja eettisiä sääntöjä. Sen 17 periaatteessa määritellään jäsenen moraaliset velvollisuudet. Ohjeet edellyttävät, että asetat asiakkaiden kiinnostuksen kohteet omien etusi edelle ja olet rehellinen kaikessa vuorovaikutuksessa.

Joten ansaitaksesi maineen rehellisenä kiinteistönvälittäjänä, aloita liittymällä NAR: iin. Etsi paikallinen yhdistys ja maksa kertahakemusmaksu. Sinulla on oltava lisenssi ja aktiivinen työskentely ilman rikosrekisteriä väärinkäytöksistä tai konkurssista.

Jäsenyyden hyväksymisen jälkeen sinun on maksettava vuosimaksuja, tällä hetkellä 120 dollaria. Jäsenyyden jatkamisen ehtona voi olla, että sinun on hankittava eettisten sääntöjen kausikoulutusta. Päivitys julkaistaan joka tammikuu Realtor Magazinessa. Vuosittain veloitetaan myös erityinen arviointimaksu, tällä hetkellä 35 dollaria.

Jäsenyys antaa sinulle pääsyn moniin ammatillisiin resursseihin, kuten webinaareja, online-eettisiä koulutussääntöjä ja Realtor.com. Sinulle myönnetään luotto-osuustili, kirjasto- ja tutkimuspalvelut, markkinatutkimus- ja teknologiaraportit sekä markkinointi- ja mainospalvelut. Saat myös alennuksia hammas- ja sairausvakuutuksesta, reseptivakuutuksesta, matkapuhelimista, autonvuokrauksesta, konferenssiosallistumisesta, sertifiointikursseista ja kirjoista.

Tarvittavat piirteet
1. Yksityiskohtiin suuntautunut ja organisoitu. Kiinteistönvälittäjät, joilla on nämä ominaisuudet, myyvät todennäköisimmin asuntoja. He ovat nopeita palauttamaan puhelut ja saapuvat ajoissa tapaamisiin. He jahtaavat johtolankoja nopeasti. Huolellisesti ja luovasti kirjoittaessaan listauksia, he ottavat myös laadukkaita valokuvia ominaisuuksista. Taitavana kuuntelijana he ovat tarkkaavaisia asiakkaiden tarpeiden kanssa. He pitävät kirjaa, koska he ovat mieltyneet muistiinpanojen tekeminenin.
Kun tapaat asiakkaita, kirjoita ylös tiedot heidän taustastaan, huolenaiheistaan ja tarpeistaan. Saadut oivallukset auttavat sinua palvelemaan heitä hyvin. Esimerkiksi raskaana oleva pari vaatii riittävästi tilaa kasvavalle perheelle, hyvälle koulupiirille ja kätevälle sijainnille. Yksi ammattilainen, joka on juuri muuttanut kaupunkiin, haluaa todennäköisesti urbaaneja mukavuuksia.

2. Tarkkanäköinen. Älykkäät kiinteistönvälittäjät ovat tietoisia asiakkaiden ajoituksesta. Jos myyjällä ei ole kiire, hän voi neuvoa odottamaan parempia markkinoita. Valppaana asiakkaan motivaatioon, he ymmärtävät myynnin eri syyt. Jotkut asiakkaat ostavat myydäkseen sijoituksena. He saattavat haluta kiinteistön vastaan rakennuksen, joka aikoo korvata rakennuksen toisella. Muut asiakkaat myyvät laittaakseen varoja uuteen kotiin.
Tarkkaavainen kiinteistönvälittäjä on terävä käsittelemään erilaisia motiiveja. Asiakkaalta, jonka tavoitteena on sijoittaminen, puuttuu asunnonomistajan tunteikas kiintymys. Myös heidän aikajanansa ovat todennäköisesti erilaiset. Menestys riippuu kyvystä huomata ero ja syöttää sopivia strategioita.

3. Sitkeä. Passiiviset kiinteistönvälittäjät eivät myy koteja. Aggressiiviset ammattilaiset tekevät niin. Tämä ala ei ole heikkosydämisille. Kiinteistöjen onnistunut markkina-alue vaatii kovaa työtä ja päättäväisyyttä. Jopa kovan haasteen edessä vahvat kiinteistönvälittäjät eivät koskaan luovuta. Erittäin oma-aloitteiset, he mainostavat jokaista kotia kuin omaansa.
Mikä piirre on sitkeyden alla? Se on ongelmanratkaisuasenne. Hioa tätä soveltuvuus, kun tavattiin tiesulku, kerää ensin mahdollisimman paljon tietoa siitä. Kuuntele tarkkaavaisesti, kun ihmiset puhuvat, ja mieti, mitä he sanovat. Pidä tunteet tiukasti kurissa ja pysy rauhallisena. Analysoi asia objektiivisesti, vain tosiasiat.
Sen sijaan, että hyppäät ensimmäiseen ratkaisuun, joka syntyy, ota aikaa harkita useita. Älä ole impulsiivinen! Valitse sitten paras idea ja aseta tavoite. Sinnikkyyttä ruokkii ennakoiva toiminta. Jahtaa uusia liidejä ja soita potentiaalisille asiakkaille. Ole lintukoira, kuumana asuntopolulla!